Invata tainele Microsoft Excel cu ajutorul expertilor de la Brightway®

Doriti sa aflati mai multe despre cum functioneaza aplicatia Microsoft Excel, care este atat de des folosita in atatea domenii de activitate? Brightway® va pune la dispozitie posibilitatea de a participa la un curs de Microsoft Excel. Acest curs gratuit de formare online Microsoft Excel pentru incepatori este modalitatea perfecta de a incepe sa exploatati cat mai mult tainele nestiuite a ceea ce inseama Excel.

Acest curs, conceput pentru incepatori, dar si pentru persoane care au cateva notiuni de baza va va invata cum sa va jucati cu numerele, sa creati reguli si sa utilizati filtre utilizand software-ul Microsoft Excel pentru foi de calcul.

Excel este un software foarte recunoscut de productivitatea si gestionare a muncii, fiind folosit de foarte multe companii, fiind este unul dintre cele mai utilizate aplicatii din lume. Toata lumea care il foloseste zilnic stie ca nu este fara motiv, iar asta Excel va permite sa procesati cu usurinta o multime de date, sa le formatati, sa le organizati si sa le folositi exact asa cum  aveti nevoie.

Acest curs Microsoft Excel, oferit de Brightway®  va va permite sa incepeti sa folositi cu indemanare acest software daca sunteti incepator, sa va sortati datele astfel incat sa fie usor de citit si sa le utilizati folosind formule, caracteristici de sortare, tabele, reprezentari grafice etc. De asemenea, va va permite sa va pregatiti pentru examenele importante care cer certificari Excel la nivel de baza sau chiar avansat.

In cele din urma, daca acum vi se pare imposibil sa va orientati printre randuri, coloane si tabele, la finalul cursului va veti da seama ca utilizarea programului Microsoft Excel nu este foarte complicata, astfel incat, la un moment dat, veti dori sa lucrati mereu cu acest program. De ce? Pentru ca este simplu si poate sa fie utilizat de oricine doreste sa afle mai multe despre cum functioneaza toate functionalitatile sale, iar Brightway® va este alaturi, oferindu-va acest curs Microsoft Excel atat pentru incepatori, cat si pentru avansati.

Nu ezitati sa creati un fisier Excel pentru a efectua formatari, iar dupa ce veti absolvi cu succes acest curs, totul vi se va parea mult mai simplu. Trebuie sa stiti ca in tot acest timp, un trainer de la Brightway® va fi alaturi de dumneavoastra si va va sprijini cu informatii, sfaturi si idei, astfel incat procesul de invatare sa devina unul cat mai usor si mai interesant.

In plus, vei putea avea parte de indicatiile acestuia inclusiv dupa terminarea cursului, astfel incat, daca vei avea nevoie de explicatii suplimentare, trainerul tau de la Brightway® ti vi le va oferi! Incepeti acest curs online la Brightway® si lasati-i specialistii nostri sa va ajute sa stapaniti excelent Microsoft Excel!