Semne care iti arata daca un avocat este bun sau nu

Cand aveti nevoie de un avocat, fie ca este vorba de a contribui la solutionarea unui divort sau a va apara impotriva unei taxe de furt, trebuie sa se simta increzator ca ai angajat un avocat bun. Dorim sa va ajutam sa identificati un avocat rau, astfel incat sa puteti evita o greseala cruciala atunci cand aveti nevoie de indrumare juridica.

Semne care iti arata ca avocatul respectiv nu este un profesionist

Ar trebui sa simti ca avocatul tau ales de pe https://www.avocat365.ro/avocat/bucuresti este de partea ta si lupta pentru a se asigura ca drepturile dumneavoastra sunt protejate. Cand aveti nevoie de un avocat, este o perioada dificila in viata ta, iar ultimul lucru de care ai nevoie este sa te simti ca si cum trebuie sa te lupti cu consilierul juridic pentru a obtine reprezentarea pe care o meriti.

Nu comunica bine sau nu comunica mai deloc

Comunicarea este foarte importanta cu privire la cazul dumneavoastra. Avocatii buni ar trebui sa comunice in mod regulat ceea ce se intampla cu cazul dumneavoastra. Avocatii ar trebui sa afiseze dorinta de a raspunde la intrebarile noastre. Daca vi se pare ca in mod continuu trebuie sa insistati pentru a primi raspunsurile de care aveti nevoie, atunci acel avocat nu este potrivit si nu este de fapt un adevarat profesionist.

Este adevarat ca avocatii pot fi foarte ocupati, insa acestia ar trebui sa delege pe cineva care sa va raspunda totusi la telefoane. Biroul de avocatura trebuie sa dispuna de personal calificat care poate raspunde la intrebari in cazul in care avocatul nu poate vorbi cu tine.

Nu este sincer in privinta onorariului si a metodei de facturare

Nu exista nici o scuza pentru practicile de facturare neclare in ceea ce priveste colaborarea cu un avocat. Un avocat respectabil va instiinta in avans clientul la ce sa se astepte, va discuta orice costuri suplimentare care ar putea aparea, si va avea o procedura clara si concisa de facturare care nu lasa nici o indoiala cu privire la serviciile pentru care trebuie sa platiti. Alte detalii care sunt importante in alegerea unui avocat, poti gasi si pe https://pixelrage.ro.

Este neincrezator si prin urmare iti inspira neincredere

Doriti un avocat in care sa simti ca poti avea incredere pentru a obtine rezultatul dorit. Orice avocat care va promite un rezultat specific ar trebui sa fie un steag imens rosu. Vrei un avocat care va lupta pentru cel mai bun rezultat posibil, dar cei mai buni dintre avocatii stiu ca nu pot promite un rezultat pozitiv. Meriti un avocat care este sincer cu tine, chiar daca adevarul doare.

Nu arata empatie sau compasiune pentru nevoile dvs.

Meriti un avocat care empatizeaza cu ceea ce se intampla in situatia ta. In cazul in care un avocat nu are empatie sau compasiune pentru situatia dumneavoastra, atunci acesta nu este avocatul de care ai nevoie. Daca ei nu pot avea compasiune pentru tine, cum poti avea incredere ca pot convinge in mod adecvat un judecator, juriu, sau o alta parte sa simta ca au dreptate?