Tablouri moderne: stil armonios pentru locuinta ta

Amenajarea locuintelor solicita o buna perioada de timp in conditiile in care nu apelati la ajutorul unui designer profesionist. Alegerea pieselor de mobilier, a decoratiunilor sau a nuantelor folosite in spatiile de locuit poate fi o adevarata provocare daca nu aveti cateva cunostinte in acest sens. Un stil armonios poate fi reprezentat de orice element care se imbina cu decorul si care sustine aceasi tema pe care ati inceput demersul. Pentru pereti, cel mai des, oamenii aleg tablouri moderne pentru modul in care schimba aspectul camerelor.

Casa devine „acasa” atunci cand de ea legati cateva sentimente placute. Placerea de a ajunge acasa dupa o zi obositoare la munca este oferita de confortul oferit de locuinta si de persoanele dragi. Pentru a simti aceasta relaxare in propria locuinta oamenii se orienteaza catre o amenajare armonioasa a spatiilor si de dotarea acestora cu aparatura de inalta performanta care sa le usureze munca.

Pentru a insufleti camerele, oamenii aleg elemente care transmit emotii. Tablourile sunt exemplul cel mai potrivit in acest sens, fiind o forma desavarsita de arta. Pictura si reflexiile imaginilor patrund imediat in sufletele privitorilor care inteleg macar o parte din ceea ce inseamna arta. Pentru cei mai putin atrasi de aceasta sfera, reprezinta totusi un obiect decorativ foarte placut.

Marimea tablourilor si forma acestora conteaza foarte mult in definitivarea a ceea ce inseamna de fapt „stil armonios”. Adaptarea acestor doua aspecte la dimensiunile si stilul locuintei sunt criterii foarte importante de care trebuie sa tineti cont. Dimensiunea tabloului trebuie aleasa in raport cu dimensiunea peretelui pe care urmeaza sa asezati tabloul, iar stilul si imaginea redata, in functie de stilul incaperii.

Top 3 cele mai cautate tablouri moderne

Tablourile sunt o modalitate de decorare a spatiilor de locuit folosita din cele mai vechi timpuri. Cele mai faimoase picturi, respectiv, tablourile originale sunt expuse in marile muzee ale lumii spre a fi admirate de toti iubitorii de arta.

O modalitate prin care puteti aduce un astfel de exponat in locuinta dumneavoastra sunt modelele de tablouri moderne la GaleriaQ.ro, realizate cu tehnica Giclee. Aceasta tehnica este net superioara print-urilor clasice cu aspect de afis si redau foarte fidel un tablou original. Iata doar 3 modele de astfel de tablouri extrem de populare:

  1. Imaginea unui lan abstract cu flori. Pentru cei pasionati de arta, imaginile abstracte ofera foarte multe sensuri pentru tablou. In fiecare zi, tabloul poate reprezenta altceva prin multitudinea de intelesuri caracteristica unei imagini abstracte. Redarea unei astfel de imagini la o calitate superioara este modul prin care acest tip de tablouri ajunge atat de repede in preferintele clientilor. Este adevarat ca pentru a privi si a intelege o astfel de pictura este necesar un oarecare simt al artei.
  2. Peisajele. Tablourile ce exprima peisaje din natura sunt foarte des achizitionate de clienti. Iubitorii de natura inteleg echilibrul si armonia in care fauna si flora traiesc in mediul natural si doresc sa o transpuna in aceeasi forma in locuinta lor.
  3. Tablourile Florale. Pentru dormitoare aceste tablouri sunt mai mult decat perfecte, cateva tablouri cu flori putand fi admirate AICI. Culorile vii si frumusetea florilor vor schimba complet aspectul camerelor.