Tablouri potrivite pentru apartamentul total alb: idei si sugestii

O casa alba total este cu siguranta o casa foarte eleganta si rafinata, dar cum sa rupi posibila monotonie a unei singure culori? Cu tablouri potrivite pentru o casa in stil alb total, desigur!

O casa alba total: ce trebuie sa stii

Stilul alb total pentru casa este o alegere perfecta de sobrietate pentru cei care iubesc mediile minime, rafinate si elegante. Si pentru cei carora le place sa-si pastreze intotdeauna casa curata. De fapt, daca ai copii mici sau pisici si caini, poate ca o casa in stil alb total nu este cea mai buna alegere. Dar este, cu siguranta, o solutie de o eleganta atemporala, care nu se va demoda niciodata, care confera luminozitate oricarui mediu, facandu-l sa para mai spatios si scaldat in lumina.

Totusi, problema este ca o casa complet alba tinde sa se murdareasca mult mai repede daca nu ai timp sa ai grija in permanenta de ea. Canapele se coloreaza, uzura si timpul fac albul mai plictisitor. Pe scurt, o casa alba total este o casa exigenta. Daca nu ai copii sau animale de companie si ai timp sa te dedici ingrijirii si curatarii casei tale, atunci este o alegere care iti va oferi multa satisfactie din punct de vedere estetic.

Tablouri potrivite pentru o casa in stil alb total

Cu toate acestea, daca esti sigur de alegerea ta, atunci probabil ca te vei confrunta cu faptul ca o casa in stil alb total este cu siguranta frumoasa, dar un pic prea monotona. Deci, alege cateva tablouri potrivite. Nu vei avea multe dificultati, deoarece o casa neutra nu da probleme de potrivire si combinatii.

O idee foarte frumoasa si cu siguranta ieftina pentru a da o noua viata si dinamism peretilor albi sunt tablouri canvas abstracte cu amprente de fraze si citate diverse. Poti alege intre diferite dimensiuni, mai multe fonturi, stiluri si propozitii de lungime mai mica sau mai mare. Cursiv, scrisori tipar, scris de mana si chiar lucrari caligrafice: vei gasi astfel de tablouri la weframe.ro. Daca nu, poti alege tablouri canvas personalizate unde vei alege tu fontul, cadrul si aranjamentul. Daca ai pereti mari de utilizat, atunci te poti delecta in crearea unor compozitii personale si foarte sugestive. Concentreaza-te pe picturi mari, daca spatiul permite, pe combinatia de picturi mici, daca ai mai putin spatiu. In orice caz, alege intotdeauna o propozitie care sa te reprezinte si care sa te faca sa zambesti de fiecare data cand o citesti.

Daca iti place ideea de a sparge tot acel alb cu putina culoare, dar nu vrei sa indraznesti prea mult, atunci iti sugeram sa te concentrezi pe tablouri canvas in culori pastel, care au intotdeauna nuante delicate, dar reusesc sa sparga monotonia si sa dea dinamism incaperii. Un tablou de dimensiuni mari este o modalitate perfecta de a sparge monotonia unui perete complet alb. O panza atat de mare va transforma acel perete intr-un perete de accent, adica partea din camera care va atrage privirea oricui intra in ea. De aceea, alegerea panzei este foarte importanta.

Alege ceva care te reprezinta, indiferent ca este ceva modern sau clasic. La weframe.ro poti gasi astfel de panze. Poti comanda tablouri canvas bucatarie, living, dormitor si pentru orice alta incapere a casei.

Daca ai decis sa iti decorezi casa intr-un stil alb total, ai facut o alegere minima, de bun gust, foarte eleganta. Acum, pe buna dreptate doresti sa dai un pic de dinamism mediului si ideea de a face acest lucru prin decorarea peretilor cu picturi frumoase este cu adevarat perfecta. Atata timp cat ai idei clare.