Vinzi cărți vechi în Botoșani? Uite 6 motive să apelezi la un anticariat

Accesul la cultură și informație este important atât pentru dezvoltarea intelectuală, cât și pentru cea emoțională și spirituală. Încă din timpuri străvechi, cărțile au reprezentat o modalitate prin care poți asimila cunoștințe noi și te poți specializa într-un anumit domeniu, dar și o formă de relaxare.

Însă, odată cu trecerea timpului, preferințele în materie de lectură se pot schimba, prin urmare anumite cărți nu mai sunt deschise sau recitite și ajung doar să strângă praful și să ocupe inutil rafturile din bibliotecă. Dacă vrei să îți eliberezi casa si ai cărți de vânzare care nu îți mai sunt de folos, îți prezentăm câteva motive să apelezi la serviciile unui anticariat:

 

  1. Cărțile sunt preluate gratuit

Dacă ai un număr de peste 50 de cărți pe care dorești să le vinzi la anticariat, tot ce trebuie să faci este să contactezi echipa de achiziții, pentru a stabili ziua și ora la care evaluatorii se pot deplasa la domiciliul tău. Prin serviciul de cumpărare cărți, anticariatul te ajută să îți eliberezi biblioteca, fără niciun efort din partea ta. Tot ce trebuie să faci este să selectezi cărțile pe care dorești să le vinzi și apoi să iei legătura cu echipa anticariatului din Botoșani.

  1. Primești banii pe loc, în numerar

Evaluarea cărților se face de către anticari cu experiență, iar banii pentru cărți îi vei primi întotdeauna în numerar, pe loc, astfel că te vei putea folosi imediat de respectiva sumă. Starea în care se află cărțile este un element important de care se ține cont atunci când se cumpără cărți vechi, așadar, acestea nu trebuie să fie deterioriate, să aibă pagini sau coperte lipsă ori să prezinte urme și pete.

 

  1. Îți eliberezi spațiul fără niciun efort

Știi deja cât de complicat este să muți sau să transporți cărțile, mai ales dacă acestea sunt în număr foarte mare. Fie că vrei să îți lichidezi biblioteca, fie că dorești să vinzi cărțile moștenite, anticariatul din Botoșani este cea mai bună alegere. Cu ajutorul echipei anticariatului îți vei elibera rafturile bibliotecii rapid și fără efort, iar ulterior îți vei putea pune în aplicare planurile stabilite pentru renovare sau mutarea într-o casă nouă.

  1. Cumperi cărți noi pentru dezvoltarea ta

Dacă te numeri printre pasionații de lectură, de-a lungul timpului ajungi să deții un număr mare de cărți, astfel că spațiul din casă devine tot mai limitat. Atunci când alegi să vinzi la un anticariat cărțile care nu îți mai sunt utile, reușești să-ți eliberezi rapid biblioteca, iar cu suma obținută îți poți cumpăra alte titluri a căror lectură poate contribui la dezvoltarea ta personală.

 

  1. Susții comunitatea de cititori ai anticariatului

Cărțile vechi, care nu se mai tipăresc, sunt dorite de foarte mulți cititori care merg în anticariate pentru a le căuta. Multe dintre titlurile pe care le deții în bibliotecă se află pe lista de dorințe a altor cititori pasionați, așadar, prin vânzarea cărților la un anticariat din Botoșani, vei face posibilă revenirea pe piață a volumelor respective.

 

  1. Contribui la protejarea mediului înconjurător

Când alegi un anticariat din Botoșani pentru a-ți vinde cărțile contribui la protejarea mediului înconjurător, întrucât sunt economisite resursele naturale pentru tipărirea unor cărți noi. Vânzarea cărților vechi la anticariat este o formă de reciclare, așadar, îți recomandăm să apelezi cu încredere la serviciile anticariatului pentru a face alegeri mai sustenabile.

Eliberează-ți casa de cărțile vechi, care nu îți mai sunt utile, și adresează-te echipei anticariatului din Botoșani! Astfel, cărțile tale vor căpăta o nouă șansă la lectură și vor ajunge la alți cititori pasionați.