Aspect impecabil cu foliile de protectie Etuo

Etuo

Smartphone-ul este în prezent unul dintre cele mai importante instrumente pe care le folosim în fiecare zi. Datorită lui sunăm, comunicăm, lucrăm, ascultăm muzică, răspundem la e-mailuri, ne uităm la TV, ascultăm muzică sau ne jucăm. Din păcate, în ciuda concurenței foarte puternice pe piață pentru aceste dispozitive, prețurile modelelor de marcă sunt încă relativ mari pentru consumatorul mediu. De aceea merită să aveți grijă de telefonul dvs. cât mai bine posibil. Pe de o parte, ar trebui să ne servească în mod corespunzător și, pe de altă parte, să arate bine – chiar și impecabil.

Cumpărăm folie ieftină

De aceea, o propunere interesantă pentru fiecare proprietar de telefon mobil este achiziționarea unei folii foarte ieftine pentru telefoane. O folie telefon este concepută pentru a proteja ceea ce este cel mai important, adică ecranul telefonului nostru. Sunt persoane care se vor teme din nou că telefonul va reacționa mult mai rău la montarea unei folii. Totuși, la început, merită prezentate toate argumentele atât pentru sceptici, cât și pentru entuziaști.

Printre avantajele foliei pentru telefoane, cu siguranță trebuie să menționăm lipsa zgârieturilor pe ecran. În plus, foliile telefon sunt mult mai ieftine decât înlocuirea afișajului în timpul reparației. Când ne plictisim de telefonul nostru, va fi mai ușor să-l vindem atunci când am folosit folie pe ecran. Foliile de telefon sunt, de asemenea, disponibile la un preț foarte mic. Folosind folii, probabilitatea deteriorării mecanice a afișajului este mult mai mică.

Ce zici de dezavantaje? Cu siguranță trebuie să ținem cont de mai puțin confort la locul de muncă. În plus, folia, din păcate, preia amprente de pe degete. În ipoteză, putem avea și o mică dificultate în utilizare.

Să începem cu plusurile clare

Aici există cu siguranță un aspect protector incontestabil. Foliile de telefon funcționează cu adevărat și nu avem absolut nicio îndoială cu privire la asta. Deci, atunci când vrem să protejăm telefonul, ar trebui să investim cu siguranță în folie. De asemenea, este important ca un telefon folosit cu ecran în stare perfectă să merite cu siguranță mai mult pe piața secundară decât același telefon cu ecran zgâriat.

Folia de telefon protejează afișajul acestuia. Desigur, folia nu este o protecție pentru orice eventualitate, dar chiar și o astfel de protecție poate salva ecranul. Fără îndoială, un mare avantaj este și faptul că, comparativ cu prețul dispozitivului în sine, costul unei folii nu este o cheltuială prea mare. Pentru liniștea sufletească și protecția suplimentară a telefonului, de multe ori pentru peste o sumă convenabilă, se merită investiția.

Unii sunt sceptici în utilizarea foliei de protecție

În primul rând, ceea ce poate fi iritant pentru o persoană fără abilități este instalarea unei folii pe telefon. Există multe tipuri de pelicule de protecție pe piață. Cele mai populare sunt foliile din policarbonat neadeziv. Când punem folia pe telefon, în primul rând, ecranul trebuie curățat temeinic de orice murdărie și urme care se află pe el. De aceea, pentru aceasta majoritatea producătorilor adaugă gratuit o cârpă din microfibră.