Ce piese Husqvarna intra in componenta motoutilajelor cu baterii?

piese-husqvarna

piese-husqvarna

Producatorul scandinav Husqvarna a scos pe piata o noua gama de echipamente de mana alimentate cu baterii, pentru realizarea proiectelor in gradina fara grija zgomotului sau a noxelor emise. Principalul avantaj al acestora este faptul ca bateria poate fi mutata de la trimmerul de gazon la suflanta pentru frunze, la motoferastrau si la motounealta pentru tuns gard viu, intrucat este universala (BLi20/BLi200). Aceste piese Husqvarna garanteaza fiabilitatea, usurinta in folosire si productivitatea fiecarui echipament, asigurand cel mai inalt grad de confort pentru utilizatori.

Mai mult decat atat, celelalte piese Husqvarna esentiale, mai exact motoarele, ofera aceleasi performante precum cele pe benzina, insa fara emisii daunatoare si consum de combustibil. De altfel, seria Battery este construita pentru a oferi clientilor producatorului suedez designul intuitiv si puterea asteptate, dar si confort si performante deosebite indiferent de gradul de complexitate a lucrarii efectuate. Mai mult decat atat, motoarele pe baterii garanteaza si o reducere semnificativa a vibratiilor, fata de modelele pe benzina.

Roco Piese recomanda produsele Husqvarna cu baterii

Magazinul online Roco Piese recomanda produsele scandinave dotate cu baterii, garantand pentru calitatea pieselor Husqvarna care intra in componenta acestora. Pe langa absenta emisiilor si silentiozitatea acestor echipamente, ele se remarca si prin necesitatea minima de intretinere, ceea ce face viata utilizatorilor mult mai lejera din acest punct de vedere. In plus, asa cum am spus si mai sus, bateriile Li-ion sunt interschimbabile si se incarca rapid, rezistand cu brio activitatilor solicitante.

De altfel, bateriile si incarcatoarele sunt piese Husqvarna concepute pentru a oferi flexibilitate, confort si productivitate maxime, dar si un numar mare de optiuni, de la celule usoare pentru lucrari scurte pana la rucsacul de alimentare pentru intreaga zi. Sub sloganul „Totul sta in detalii”, brandul suedez prezinta, pe site-ul sau oficial, principalele patru caracteristici ale gamei pe baterii:

– tastatura interactiva, care permite pornirea si oprirea rapida a utilajelor, prin apasarea unui singur buton;

– modul SavE, care permite o durata de functionare maximizata, cu pastrarea rezultatelor excelente, in conditii de lucru mai putin dificile;

– sistemul de racire, care permite bateriilor sa nu se supraincalzeasca, nici macar in cazul utilizarii indelungate;

– reincarcarea rapida, in proportie de 80% in numai 30 de minute, ceea ce contribuie la un ritm de lucru accelerat si o productivitate fara egal.

Iata, in continuare, gama completa de utilaje scandinave echipate cu baterii, aceste piese Husqvarna atat de „prietenoase” atat cu mediul inconjurator, cat si cu vecinii, care nu vor mai fi deranjati de zgomote:

– motouneltele 520iRX, 536LiRX;

– trimmerele 115iL, 336LiC;

– motouneltele pentru tuns gard viu 115iHD45, 520iHD60;

– motoferastraiele (drujbele) 535i XP, T535i XP, 120i;

– motoferastraiele pentru elagaj 115iPT4, 536LiP4, 530iP4;

– refulatoarele 525iB, 120iB;

– masinile de tuns gazonul LC141iV, LC247Li, LC141i, LC347iVX;

– scarificatorul S138i.

Printre produsele Husqvarna cu baterii recomandate, se numara motounealta 151iHD45/55 pentru tuns gard viu, care poate fi folosita la orice ora datorita silentiozitatii sale; suflanta 320iB, facuta pentru performante remarcabile gratie bateriilor interschimbabile cu durata lunga de viata; motoferastraul 120i, pentru toaletarea sau taierea copacilor mici, fara efort prea mare.