Cum să accesezi un credit rapid pentru cumpărăturile de Black Friday?

Luna noiembrie aduce o adevărată sărbătoare a reducerilor, în aproape toate domeniile de retail, pe segmentele de produse și de servicii. Este vorba despre Black Friday, un eveniment major în comerț, devenit un fenomen puternic de shopping inclusiv în România, cu precădere în mediul online, dar și în mall-uri și în alte spații comerciale.

 

Acest „festival” al reducerilor maxime de prețuri implică an de an tot mai mulți retaileri și tot mai mulți clienți. Prima dată, Black Friday a apărut în Statele Unite ale Americii, fiind un eveniment de shopping în mediul offline, ziua în care se dă startul cu mari discounturi în cursa pentru cadouri de Sărbătorile de iarnă. De la simple cadouri pentru cei dragi, s-a ajuns la achiziții în special pentru sine, pentru acasă și nu numai – electronice, electrocasnice, mobilier, cosmetice, îmbrăcăminte și încălțăminte, bijuterii, precum și servicii – vacanțe, zboruri cu avionul, pachete medicale și multe altele.

 

În România, Black Friday este organizat de cei mai mulți comercianți aproape de mijlocul lunii noiembrie. Unele magazine merg pe o dată fixă anunțată din timp (o zi), dar cele mai multe prelungesc acest eveniment de shopping pentru cel puțin 2-3 zile, o săptămână sau chiar mai mult, eventual cu mai multe valuri de oferte. Cu ce sunt mai speciale ofertele de Black Friday față de cele obișnuite din an? Prin amploarea evenimentului, se ajunge la vânzări masive, deci producătorii și comercianții pot merge pe adaos comercial minim, câștigând prin prisma volumelor generate foarte rapid.

 

Magazinele online sunt vedetele de Black Friday, mai ales în perioada actuală, în contextul special cu criza din domeniul sănătății publice, când comerțul offline este îngreunat. Studiile arată că un număr impresionant de români pregătește din timp un buget special alocat pentru cumărături de Black Friday. Unele persoane își fac din timp liste de cumărături, altele merg pe impulsul de moment.

 

Ce faci dacă nu ai destui bani de Black Friday, dar ai nevoie sau își dorești foarte mult să faci anumite cumărături mai mari, profitând de cele mai mari reduceri de preț din an? Apelezi desigur la un împrumut rapid, la un credit de nevoi personale. Pe credius.ro poți accesa foarte simplu un credit rapid online, perfect atât pentru cumărăturile planificate cât și pentru cele impulsive.

 

De ce să apelezi la împrumut online de la un astfel de IFN? Întregul proces, de la depunerea cererii de credit până la primirea banilor este de doar 3 minute. Totul se intampă online. Nu ai nevoie decât de o carte de identitate și de un smartphone cu care îți faci și trimiți un selfie. Dacă ești aprobat, primești imediat banii pe card și poți finisa cumpărăturile. Prinzi reducerile la momentul potrivit și te bucuri de produsele procurate la un preț avantajos.