Cum sa ne alegem cabinetul dentar potrivit?

cabinetul stomatologic potrivit

Dentitia noastra are un impact semnificativ asupra bunastarii noastre fizice si mentale in fiecare zi. Alegerea unitatii stomatologice potrivite pentru noi este de o importanta vitala, deoarece un zambet sanatos ne ofera un sentiment de bunastare, relaxare si incredere in sine.

Pacientii au nevoie si de control de rutina

Fiecare pacient dintr-o clinica dentara ar trebui sa fie consultat de cel putin doua ori pe an pentru a se asigura ca beneficiaza de controalele necesare si de o igiena regulata. Medicii stomatologi doresc sa isi vada pacientii de doua ori pe an pentru a le oferi controalele necesare si igiena profesionala. Tehnologia CAD/CAM asistata de calculator este utilizata la fabricarea coroanelor ceramice din zirconiu, a fatetelor ceramice si a procedurilor chirurgicale complexe care implica augmentarea osoasa, implantarea dentara si reconstructia integrala a dintilor, de exemplu. Stomatologii trebuie sa fie pregatiti si sa raspunda la cererile pacientilor atunci cand este vorba de tratamente urgente si de restaurarea protetica imediata.

Alege de fiecare data cabinetul in care sa te simti bine

Pacientii care nu sunt dispusi sa viziteze medicul dentist pentru ingrijirea preventiva de rutina sau in caz de urgenta sunt, de asemenea, tematori si nervosi cu privire la ingrijirea dentara. Din cauza experientelor dentare din trecut, temerile si anxietatile multor oameni sunt inradacinate in amintiri. Progresele continue in tehnologia dentara au facut ca ingrijirea dentara sa fie mai sigura, mai eficienta si mai confortabila pentru pacientii de toate varstele.

Medicii dentisti generalisti, specialistii, asistentele medicale, igienistii si personalul clinic trebuie sa beneficieze de educatie sau formare medicala pentru ca tehnologia sa continue sa avanseze. Inainte de a intra intr-o noua relatie dentara si de sanatate, ar trebui sa va intrebati despre experienta profesionala a acestuia si despre angajamentul sau fata de dezvoltarea profesionala si educatie.

Daca doriti sa aveti sau sa va intemeiati o familie, trebuie sa va ganditi la o clinica dentara care ofera servicii complete pentru familie, precum si pentru nevoile speciale ale copiilor. Specialistii din cabinet stomatologic Sfantu Gheorghe sunt special pregatiti sa se ocupe de problemele clinice si emotionale unice ale copiilor. Cautati o clinica care acorda importanta reducerii anxietatii dentare a copiilor. Sala de asteptare, mobilierul, atmosfera si echipamentul trebuie sa reflecte intentia clinicii de a face mediul copiilor cat mai confortabil posibil.

Atentie la programul clinicilor

Orarul de functionare al clinicilor este un aspect important de care trebuie sa tineti cont atunci cand faceti o alegere. Multe persoane care lucreaza si persoane care au deficiente in weekenduri doresc programari dupa serviciu sau in weekenduri. Daca clinica pe care o alegeti este deschisa doar pana la ora 17.00, obtinerea unei programari dupa-amiaza sau seara poate fi mai dificila.

Alegeti gama de preturi pe care o doriti

Chiar inainte de a va inscrie la un examen stomatologic, puteti consulta lista de preturi de pe site-ul clinicii dentare. De asemenea, puteti obtine o imagine de ansamblu a structurii de preturi a clinicii Fusiondental si va puteti calcula optiunile financiare inainte de a fi examinat. Trebuie sa aveti un plan de tratament care sa includa tratamentele recomandate si costurile acestora, daca urmeaza sa fiti tratat de clinica. Trebuie sa respectati protocolul clinicii la care veti fi tratat.