Descopera un producator de renume international in industria produselor din lemn

Din economia estetica a unei case, podelele sunt poate cel mai important element de care depinde intreg decorul creionat. De aceea trebuie sa ai mare grija la ce decizii iei la acest capitol, ca sa nu risti sa nu fie conform cu rezultatul pe care vrei sa il obtii. Pe site-ul Adfin vei gasi numerosi producatori renumiti la scara larga pentru diversitatea de modele pe care le propun, cat si pentru calitatea incontestabila care defineste fiecare piesa in parte, fara exceptie.

Cumpara parchet Parador si ai calitate, eleganta si bun gust la preturi incredibil de avantajase!

Tot ce nu stiai despre Parador

Este unul dintre cele mai sonore nume pe piata de profil din Europa. Inca din 1977 produc modele inedite de parchet, reusind sa isi diversifice oferta constant. Astazi propun numeroase variante distincte de podele, in modele care urmeaza linii clasice consacrate, dar si unele care materializeaza anumite tendinte actuale. Acest lucru se realizeaza tocmai pentru a ne asigura ca fiecare client va gasi aici exact ceea ce isi doreste de la podeaua ideala.

De ce sa cumperi parchet din colectia Parador?

Cand esti pus in ipostaza dificila de a alege podele pentru casa ta, punctul principal de plecare este gasirea unui producator are sa iti asigure imbinarea caracterului practic cu cel estetic intr-un singur produs. Parador nu doar ca pluseaza constant in ceea ce inseamna dezvoltare si inovatie, ci propune produse care intrunesc cateva standarde de baza pentru un parchet ideal.

Calitate, rezistenta si durabilitate

In configurarea fiecarui produs colaboram strict cu producatori renumiti pentru performanta si profesionalism. Parador, Coswick, Chapel Parkett sau  I vassalletti sunt doar cateva dintre numele cu rezonanta din oferta noastra. Materiale atent selectionate sunt procesate cu grija astfel incat sa se obtina rezultate impecabile.

Modele deosebite pentru toate gusturile

In oferta noastra vei gasi atat variate clasice, consacrate, cat si cateva abordari moderne. Descopera atat podele laminate, dublu sau triplu stratificate, cat si unele din lemn masiv. Fiecare are particularitati prin care se diferentiaza si care le fac sa intruneasca sau nu criteriile tale de selectie.

Din punct de vedere estetic, optiunile sunt si mai variate. Poti alege dintre parchet Chevron, Herringbone, Mozaic si nu numai. Toate acestea la randul lor vin intr-o selectie impresionata de culori, care depasesc clasica nuanta a lemnului. Griul, negrul, albul sau notele subtile de bej, roz sau chiar verde sunt acum la mare cautare deoarece sustin conturarea unui design modern si unic.

Produse deosebite la preturi de neratat

Desi propunem parchet pentru piata medie si de lux, facem tot posibilul ca preturile finale sa reflecte intocmai calitatea oferita. De aceea, costurile se stabilesc prin calcul personalizat la plasarea comenzii si vizeaza detalii precum lemnul utilizat, gradul de procesare, complexitatea modelului sau dimensiunile.