Incheie contracte de raspundere profesionala cu TCV

Persoanele care practica meserii care au direct in vedere buna starea, sanatatea sau chiar viata altor oameni, au obligativitatea de a incheia o asigurare de malpraxis. Aceasta prevede acoperirea daunelor morale derivate dintr-o eroare profesionala. Mai exact, persoana afectata va primi despagubiri financiare pentru ceea ce i s-a intamplat, ca metoda de compensatie. Cu toate acestea, referitor la malpraxis, asigurarea nu scuteste practicianul de asumarea responsabilitatii penale in raport cu fapta comisa.

Cui se adreseaza aceasta categorie?

Dupa cum ii spune si numele, cei care presteaza servicii in sistemul medical si farmaceutic sunt principalii vizati. Le urmeaza cei din domeniul psihologiei, fizicii, chimiei, biochimiei si toate celelalte care interfereaza direct cu viata altor persoane si care intr-un moment de neatentie sau printr-o greseala ar putea-o pune in pericol.

Cu TCV obtii asigurare online de malpraxis pentru medici in doar cativa pasi si cu minim de efort. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina aferenta acestui tip de documente de pe site si sa completezi toate campurile aferente cu datele solicitate. Acestea sunt necesare in vederea determinarii categoriei in care te incadrezi si a personaliza oferta pentru a se plia cat mai bine pe situatiile la care esti expus zi de zi in calitate de cadru medical. Odata indeplinit acest pas, nu trebuie decat sa transmiti solicitarea spre analiza. Specialistii TCV o vor verifica in detaliu si vor selecta doar acele polite care se conformeaza cerintelor transmise. Dintre acestea te vei putea orienta in functie de pret sau de oricare alt aspect in vederea efectuarii celei mai bune alegeri. Comunici decizia, faci plata, semnezi contractul si esti asigurat chiar din ziua respectiva. In momentul in care va expira, o vei putea reinnoi cu doar un click, fara a mai fi nevoie sa parcurgi toate aceste etape, daca nu se schimba nimic in legatura cu postul pe care il ocupi.

Compara ofertele a diferiti furnizori are colaboreaza cu TCV

In ceea ce priveste asigurarea de malpraxis si pretul ei lucrurile sunt foarte simple. TCV iti pune la dispozitie ofertele a numeroase societati, in asa fel incat sa iti fie usor sa o gasesti pe cea mai avantajoasa pentru tine. In plus, pe site vei gasi un calculator cu ajutorul caruia sa poti afla care este valoarea ideala pe care sa o platesti in raport cu serviciile de care vrei sa beneficiezi. In acest fel de vei orienta mai usor printre optiuni si vei putea alege in deplina cunostinta de cauza.

Acest calcul se face in baza datelor personale, a perioadei de valabilitate dorita, cat si a clauzelor pe care trebuie sa le contina. Astfel, vei plati strict pentru acele situatii concrete care pot aparea pe parcursul prestarii meseriei.