Sfaturi de decorare pentru a atrage norocul in casa ta

Cheia pentru a aduce armonie in casa  este de a avea energie pozitiva in fiecare colt. Exista multi oameni care mentioneaza in mod constant ca nu se simt confortabili in casa lor. Uneori incep sa experimenteze un sentiment de depresie, se imbolnavesc des, exista o lipsa de bani si percep o atmosfera grea.

Acest lucru s-ar putea intampla deoarece exista factori negativi, cum ar fi violenta domestica, tristetea, singuratatea, obiectele vechi de origine necunoscuta, dezordinea si murdaria pentru perioade lungi de timp.

O casa fara energii negative este un loc confortabil si placut. Oamenii vor fi fericiti si se vor bucura de o stare buna de sanatate si, in ciuda faptului ca sufera uneori de inconveniente, vor merge intotdeauna inainte cu optimism.

O modalitate excelenta de a obtine armonie si noroc acasa este de a adopta tehnicile Feng Shui, o filozofie chineza bazata pe gestionarea spatiului pentru a produce o influenta pozitiva asupra oamenilor. De asemenea, poate atrage bani in casa si poate da o atingere mai curata si mai familiara. S-ar putea sa nu credeti in acest lucru, dar niciodata nu strica sa va ocupati de energiile dintr-un mediu armonios, ingrijit si elegant. De aceea, puteti urma sfaturile pe care le rezumam mai jos.

O intrare ingrijita

Intrarea principala a casei este foarte importanta, deoarece va permite accesul la noroc si energie buna. Prin urmare, usa ar trebui sa fie in stare buna (vopsita si curata) si cu un covor de bun venit, daca este posibil. De asemenea, trebuie sa se deschida complet nestingherita de obiecte, cum ar fi vase sau alte elemente. Plantele, care trebuie sa infrumuseteze intrarea si sa nu o impiedice, atrag energie buna. Unii oameni ajung sa plaseze oglinzi in fata usii atunci cand se deschide. Este o greseala grava, pentru ca face ca energia care intra sa iasa imediat.Tablouri canvas de aici .

Curatenia este importanta

Pentru a incepe sa aveti o viata plina, trebuie sa scapati de tot ceea ce nu este necesar si sa efectuati o curatare profunda. Acest lucru permite energiei sa curga. Cu cat camerele noastre sunt mai clare, mai curate si mai ordonate, cu atat mai mult confort si satisfactie de a fi in ele. Exista, de obicei, o zona a casei noastre pe care am abandonat-o si tot ceea ce nu folosim se afla acolo. Deci, pentru a imbunatati norocul, trebuie sa incepeti prin a lucra in acea camera uitata sau in dulapul casei.

Mobilier bine distribuit

Mobilierul din camera de zi (de exemplu) ar trebui sa fie plasat in jurul unui element central, cum ar fi o masa. Acest lucru da ideea de ordine si armonie.

Canapelele sunt o parte esentiala a camerei de zi. Ideal este sa le aranjeati si sa formati unghiuri de 90º, astfel incat persoanele care le folosesc sa poata avea o comunicare fluida. Alegeti iluminarea adecvata, astfel incat lumina sa straluceasca in tot spatiul si sa nu existe colturi umbrite. Evitati decorarea care utilizeaza tonuri intunecate.