Trend-uri noi pentru gresie sau faianta care au cucerit designerii si pe care le poti aplica si in casa ta

Baia este cea mai personala incapere din locuinta fiind locul unde ne relaxam dupa o zi lunga. Si, daca in momentul de fata de afli in cautarea unor idei legate de cum ar fi mai bine sa amenajezi spatiul, atunci inainte de toate este bine sa consulti si tendintele care au aparut pe site-ul laguna.ro.

Tendintele acestui an sunt absolut incantatoare si pot sa transforme orice baie banala intr-un loc ca decupat din revistele de design interior. Si, pentru a-ti face o idee concreta iti prezentam in continuare cateva dintre tendintele acestui an in materie de amenajari interioare cu gresie si faianta.

Gresie si faianta cu aspect de lemn

Un trend foarte popular in acest an este acela de a amenaja baia cu gresie si faianta cu aspect de lemn. Acesta este un model foarte potrivit mai ales daca esti in cautarea unui element pentru amenajari care sa ofere senzatia de caldura si care sa iasa in evidenta prin aspectul sau unic. Folosind acest tip de gresie si faianta vei putea sa oferi spatiului un aspect rustic.

Gresie si faianta matifiata

Nu exista nici o indoiala ca stilul mat este prezent in toate industriile moderne. Gresia si faianta cu aspect mat nu face exceptie si tot mai multe persoane aleg acest stil pentru a crea interioare moderne si aliniate cu noile tendinte. Desi poate reprezenta alegerea perfecta pentru baia ta, trebuie sa retii ca acest model de gresie si faianta este mai dificil de curatat.

Gresie si faianta care imita marmura

Marmura sau imitatia de marmura este utilizata in principal in bucatarii pentru a crea un aspect luxos. Insa, in ultima vreme, aceasta tendinta a devenit din ce in ce mai intalnita si in amenajarea bailor. Aspectul deosebit oferit de modelele de gresie si faianta cu aspect de marmura vor crea un design foarte placut in baia ta.

Gresie si faianta in nuante pastelate

Nuantele pastelate sunt la mare cautare in acest an iar aceasta tendinta se regaseste chiar si la placile de gresie si faianta. Pentru a obtine un look proaspat, tineresc si care ofera senzatia de prospetime, vitalitate si energie incaperilor, alege gresie si faianta in nuante pastelate. Aceste nuante pastelate pot inlocui traditionalul albastru care poate deveni plictisitor. Asadar, printr-un astfel de design in culori pastelate vei avea parte de o baie placuta si atractiva pe termen lung.

Gresie si faianta cu modele geometrice

Modelele geometrice in amenajari interioare par sa nu se demodeze niciodata. Folosind   faianta si gresie cu modele geometrice in baie vei putea sa creezi un design atractiv si in ton cu tendintele actuale. O alta tendinta este reprezentata de alegerea unor placi hexagonale sau cu forme geometrice neobisnuite. In acest caz, vei putea crea un design cat se poate de original si atractiv.

Acestea sunt doar cateva dintre principalele tendinte care s-au conturat in acest an iar daca iti plac atunci poti sa folosesti oricare dintre aceste idei si iti vei crea un spatiu demn de a aparea in revistele de specialitate.